skip to Main Content

630 734 247

MILLOR PREU GARANTITZAT

Turisme Actiu

Treeking

Podreu practicar senderisme en el Montgrí seguint el camí GR92( Sender Mediterrani de Gran Recorregut que creua tot Catalunya de Nord a Sud, passa a 400mts d’Els Masos ) i que coincideix molts cops amb el famós Camí de Ronda, simplement espectacular, un camí .

O fen un suau treking per visitar el Castell del Montgrí i la bona panoràmica de la Costa Brava enmarcada per les Illes Medes.

 

Cicloturisme

Si t’agrada anar sobre dues rodes, tens més de 250 klm i una infinitat de rutes per a tots els nivells.

Un terreny pla i una amplia xarxa de camins rurals allunyats de les grans vies, fan d’aquesta zona un lloc perfecte per gaudir pedalejant.

Podràs descobrir l’autentic Baix Empordà, des de els camps de correu fins al gran patrimoni i els seus pobles medievals.

 

Submarinisme

És l’activitat estrella, Les Illes Medes son un petit paradís, les diferents profunditats permeten tot tipus d’immersions tan per a principiants com per a experts. Des de el snorkel amb una simple mascara i tub per veure peixos sense parar com per als més avançats submarinistes que volen conèixer coses tan increïbles com els restes arqueològics del antic port d’Empuries o visitar precioses coves o vaixells enfonsats com el “Cotentin” o el “Marmoler”.

 

Kayak

Estem a un paratge perfecte per practicar kayak durant tot l’any, suaus temperatures i diferents llocs per remar com en les aigües dolces del riu Ter, en Els Aiguamolls de l’Empordà, on el riu i el mar es troben, o per tot el litoral del Baix Empordà, descobrint acantilats, cales recòndites i coves precioses. Que més es pot demanar?

Planifica amb nosaltres una sortida amb monitor i gaudeix de les seves explicacions; observa la biodiversitat del Baix Ter i Els Aigüamolls.

O bé pots anar pel teu propi compte i marcar el teu propi ritme, podràs anar des de l’Estartit fins a Les Illes Medes.

També, BTT, Vol en Globus, etc veure http://www.visitemporda.com/ca/turisme

Back To Top
Open chat