skip to Main Content

630 734 247

MILLOR PREU GARANTITZAT

Ruïnes de Antigues Civilitzacions

Ibèriques ( Ullastret )

Si el dia acompanya, us recomanem que aneu des de Els Masos d’en Coll fins a les ruïnes Ibèriques fent un petita excursió, en bicicleta, burricleta ( si voleu pedalejar sense esforç ) o a peu, no trigareu més de 45 minuts. Descobrireu els paisatges típics del Baix Empordà, un preciós mosaic amb els seus camps de conreu, cereals, gira-sols i bales de paja.

Una visita interessant per descobrir una civilització de fa més de 2.200 anys, el jaciment Iber més gran de Catalunya i el més important de la península Ibèrica.

Aquesta civilització va ser la primera del nord-est de la península amb estructura territorial, llengua i escriptura pròpia. La que ens dona el nom de Ibèrics. A part de visitar les ruïnes amb una audioguia que us explicarà moltes curiositats de la vida quotidiana del poblat, també podreu veure el museu i fer una visita virtual en 3D.

 

Ruïnes grecoromanes ( Empúries )

Si t’agrada la historia, l’aire lliure i el mar, aquesta es una visita 100% recomanable.

La visita de les ruïnes dura unes 2 hores on podreu passejar pels antics carrers amb mes de 2.000 anys. Increïbles mosaics i escultures decoren aquest espai màgic.

Patrimoni de la Humanitat de la Unesco, va ser l’entrada de les cultures grega i romana a la península Ibèrica i, la que va donar nom a l’Empordà.

Unes espectaculars vistes del mar Mediterrani et deixaran sense paraules.

Un cop acabada la visita, vora el museu podreu trobar petites platges de sorra fina, un luxe, us recomanem: El Moll Grec, la Platja de Les Muscleres o la de Portitxol.

Molt aprop i caminant per el agradable passeig marítim podreu continuant visitant el poble medieval de Sant Martí d’Empúries. Ja podeu veure, que l’Empordà està ple de llocs interessants.

visita'ns aquest cap de setmana!!

Back To Top
Open chat
Powered by