skip to Main Content

630 734 247

MILLOR PREU GARANTITZAT

Platges i Cales

Cada any els nostres clients ens pregunten quines son les millors platges i cales de la zona i sempre contestem amb una pregunta: Quin tipus de platja t’agradaria trobar?

I és que hi han tot tipus de paisatges, cales petites, íntimes i de difícil accés. Platges de sorra fina i daurada, tranquil·les però a l’hora amb ambient, restaurants i xiringuitos, o impresionants cales de roca, perfectes per oblidar-te de tot i fer esnorkel.

No et pots perdre:

  • Platja d’Illa Roja: és una cala amb sorra daurada i gruixuda, d’aigua cristal·lina. Nudista de renom internacional, amb una afluència de gent mitjà. És una de les més emblemàtiques del Baix Empordà per estar presidida per una illeta rocosa d’un color vermellós que dóna nom a la cala.
  • Gola del Ter: es tracta d’una amplia platja de sorra fina, un dels trams més verges i tranquils de la Costa Brava, formada per dunes i amb la desenbocadura del riu Ter. Des de aquesta platja sense gaire serveis, es poden veure unes precioses postes de Sol sobre el riu i vistes a les Illes Medes. En aquesta platja pots gaudir d’un dia de bany amb el teu gos.
  • Les Muscleres: platja de sorra fina, situada davant les ruïnes d’Empúries, té una pineda que arriba arran de la zona de bany i us podrà donar ombre en els moments de més calurosos del dia. Perfecte per anar en familia, amb serveis, fàcil accés i ideal per fer snorkel, amb antigues restes gregues i romanes.
  • Aiguablava: una de les cales més conegudes de la espectacular costa de Begur. De sorra fina i blanca, amb poca produnditat i d’aigües de color turquesa. És una cala molt concorreguda a l’estiu però és una de les inprescindibles de la nostre llista. És de fàcil accés, té pàrquing, restaurants i dutxes.
  • Cala Ferriol: una petita cala verge, sense serveis de còdols i aigües cristalines i amb molta riquesa subaqautica. Només es pot accedir a peu fen una excursió o bé en kayak.

visita'ns aquest cap de setmana!!

Back To Top
Open chat
Powered by