skip to Main Content

630 734 247

MILLOR PREU GARANTITZAT

BENVINGUTS Al CENTRE EQÜESTRE “ELS MASOS D’EN COLL!

La família, la terra, la masia, la nostra història, les nostres egües i cavalls, el paisatge,.. tot un conjunt que donarà valor a l’experiència que viuràs.

Prova el turisme eqüestre responsable i sostenible.

Les teves vacances o escapada a cavall estan preparades.

T’oferim múltiples opcions des de passejos d’una hora a rutes itinerants d’una semana, i com no, si vols iniciar-te en el món de l’equitació, també disposem de programes per a aprendre a muntar.

Cuidem les nostres egües i cavalls en semi-llibertat, amb domatge natural, menjar ecològic recol·lectat en els nostres camps. Amb guias experimentats perquè et sentis amb tota seguretat

EcoSlow Experience, una manera de viatjar única per a persones conscients que desitgen viure noves experiències. No siguis un turista, sigues un Viatger!

Pasejos tranquils

Decideix quantes hores vols montar, fins on vols arribar.

Aquest producte està pensat per a ser més flexible a les necessitats dels genets, i donant més temps lliure per a poder descobrir pel seu compte la zona i fer turisme.

  • A partir de 1 nit i 1 dia a cavall
  • Ideal per a parelles i també per famílies
  • Inclou l’esmorzar de pagès l’últim dia
  • T’entreguem rutes i mapes per poder fer la ruta

Paquets de cap de setmana o més

Amb amics, amb familia, en parella, o vine a coneixer gent al nostre centre.

Mai seràs sol, sempre t’acompanyara els nostres cavalls i una guia especialitzada.

  • A partir de 1 nit i 1 dia a cavall
  • Ideal per a parelles i també per famílies
  • Inclou l’esmorzar de pagès l’últim dia
  • T’entreguem rutes i mapes per poder fer la ruta

Aprendre a montar a cavall

2 nits i dos dies a cavall o 6 nits i 5 dies a cavall

Tenim un programa de cap de setmana i un altre de setmana sencera. Apendre a montar a cavall és una de les millors experiències.

Aquest programa està dissenyat per a persones que mai han muntat o a penes han muntat i volen començar sense riscos. Durant la setmana s’alternaran classes i excursions.

Quan acabis el programa podràs passejar i trotar amb el teu cavall en el camp, en equilibri amb tu mateix i amb el cavall sense cap risc. També hauràs passat unes meravelloses vacances en el Baix Empordá i la Costa Brava.

Descobreix l’Empordà 

4 nits i 3 dies a cavalls o 6 nits i 5 dies a cavall 

Ruta en grup màxim de 8 persones, amb guia multilingüe.

Més plaer, tots els dies començant i finalitzant en el mateix lloc, la qual cosa significa que no hi ha canvis d’hotel i hi ha més temps per a relaxar-se.

A través d’una terra plena d’edificis històrics, civilitzacions emocionants, paisatges de gran naturalesa, bona gastronomia i bon vi. Una experiència inoblidable!

Catalunya, Mar i Muntanya 

8 dies, 7 nits, i 6 dies a cavall itinerant

Aquesta ruta travessa dos grans espais naturals, a través del Baix Empordà i La Costa Brava, l’Espai Natural Protegit de les Gavarres i el Natural Parc del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter.

Les muntanyes i el mar ens acompanyaran des de l’era megalítica fins als nostres dies.
travessant les terres romanes, medievals i de pirates.

Dels Pirineus a la Costa Brava

8 dies, 7 nits i 6 dies a cavall itinerant

És una ruta circular, cada nit a un allotjament diferent. Que et porta fins al Pirineu Català i per la costa de la mar Mediterrània, on podràs gaudir de la gran badia de Roses.

Amb els nostres magnífics cavalls, recorrerem l’abundant naturalesa del Baix Empordá i l’Alt Empordá, el seu bosc mediterrani, la seva impressionant costa i les seves llargues platges de sorra.

Degustan la Costa Brava

4 nits, 3 dies a cavall itinerant

Mini ruta, generalment de dimecres a diumenge.

Recorrerem el paisatge típic de l’Empordá, des de l’interior cap a la mar i després la muntanya.

La ruta començarà descobrint els magnífics pobles medievals, després continuarà fent-nos sentir la naturalesa i la tranquil·litat de les muntanyes de l’interior de les Gavarres, i finalment amb un fantàstic passeig per la platja.

Si no tens una setmana completa per a les teves vacances a cavall i vols gaudir de la platja i la muntanya: aquesta és la teva ruta!

TENS DUBTES? DEMANA’NS MÉS INFORMACIÓ

Llegeixo i accepto la política de protecció de dades

Back To Top
Open chat
Powered by